top of page

TOOLKIT VOOR LEERKRACHTEN

Deze toolkit, voor leerkrachten die werken met leesvloeiendheid-apps is beschikbaar in het Engels, Nederlands en Tsjechisch in de overeenkomstige taaltabs.

 

Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over de leesvloeiendheid-apps die in dit project worden gebruikt. Jekunt ook naar de andere taal-tabbladen gaan om meer video's te vinden over lees-apps die bij het AisforApp project betrokken zijn. Ondertitels in het Engels zijn beschikbaar op alle video's.

U bent schooldirecteur van een basisschool  en u wilt digitale hulpmiddelen gebruiken om uw (moeilijk lezende) leerlingen te helpen bij het lezen? Er is meer nodig dan alleen een goede app kopen! Raadpleeg voor een duurzame implementatie ons IT-gids voor leesvaardigheid, waarin een door UVA geleid onderzoek, verrijkt met de  input van scholen, universiteiten, app-ontwikkelaars en dyslexie-organisaties u stap voor stap begeleiden in de weg naar een ​​gezonde digitale omgeving waarin zowel leerlingen als leerkrachten zullen gedijen.

bottom of page